Siste nytt

 

 - epamfletter

 

 Les mer...

  

 

 

Filosofi

 - manifest og vinfilosofi       

 Les mer...

 

 

  

 

 

Vin

 

 

- produktportefølje

 Les mer...

 

 

 

 Serveringsskap

 - kaldt, kynisk, beregnende

 Les mer...

   

 

 

I den moderne vinkjeller stilles det krav til gode lagringsforhold og riktig temperering. Vellykket lagring av vin forutsetter

 

  • riktig og jevn lagringstemperatur
  • UV-beskyttelse
  • riktig luftfuktighet
  • vibrasjonsfritt miljø


...og muligheten for riktig serveringstemperatur når vinen tas ut av kjelleren for konsum.

 

Interlope tilbyr flere løsninger som oppfyller kravene til gode lagringsforhold for vin. Avhengig av lagringsbehov og bruksmønster har vi gode løsninger med vinskap.

    Interlopes kjellerbok

 

  

 

      Kun kvalitet bevarer verdier

 

 

 

 

  •  

  

  

  

1. Lagringsskap

 

Classic range

Med avansert kompressorteknologi og et smart frontventilasjonssystem bidrar vinkjølerne i Classic-serien til å oppnå og opprettholde den valgte temperaturen i hele skapet. Rikelig med lagringsplass, med kapasitet fra 20 til 125 Bordeaux-flasker. Alle modeller har en hvit LED-sidebelysning, mens større modeller har en energisparende 3-lags glassdør.

 

Tilbake til toppen

 

 

 

2. Serveringsskap


Planlegg mulighetene. Overrask omgivelsene. Optimaliser opplevelsene. Bli forført av en serveringsklar vin. 

Dometics nye serie med serveringsskap bidrar til å ta fram det beste i vinen når du vil skape den umiddelbare nytelse. Optimaliser opplevelsen enten du lar vinen modne eller nyter den rett fra skapet! Dometics kvalitet kjennetegner vinskapene.

Bruksskap med serveringsklar vin når du skal forføre omgivelsene - og deg selv. 

 

Essential range

Funksjonalitet møter stil i Essential-serien av vinkjølere. Tilgjengelige med enten helsorte eller glassdører med ramme i rustfritt stål, og alle er utstyrt med hvitt LED-topplys. Ulike modeller med kapasitet fra 29 til 195 Bordeaux-flasker. Velkonstruerte teknologier for oppvarming, kjøling og luftsirkulasjon sikrer at alle kravene til profesjonell vinservice er oppfylt. Ideelle vinkjølere for barer, restauranter, hoteller og lidenskapelige vinelskere.

 

Design range

Elegant design med en rammeløs 3-lags glassdør og to temperatursoner for lagring av ulike viner i serveringstemperatur. Hvitt LED-lys på begge sider strekker seg i hele skapets høyde. Kapasiteten spenner fra 7 til 115 Bordeaux-flasker, med ulike spesialmodeller – ekstra slank, side-om-side-dobbeltdør, i samsvar med IKEA-mål eller med innebygget stolpe for enkel innbygging. Utviklet for å opprettholde et perfekt klima for oppbevaring av vin.

 

 

 

Overvåk og juster temperaturinnstillingene med en praktisk digital visning og pekeplate. Det UV-beskyttende glasset skjermer vinen mot uønsket stråling. Det aktive karbonfilteret og luftfuktighetskammeret gir et optimalt miljø. Noen av skapene har to temperatursoner for å optimalisere oppbevaringen ift serveringstemperatur. Det er også mulig å få ekstra hylle for stående flasker (f.eks. for åpnede flasker) eller egen display-hylle. Dette sammen med innvendig led-belysning og effektiv kompressorteknologi, egner skapet seg som serveringsskap, gjerne i bruksintensive miljøer som restauranter og barer hvor døren åpnes ofte.

 

Fig: Tilleggsutstyr: Uttrekkshylle for stående flasker (t.v.) og display-hylle (t.h.).

  

Informasjon om priser, bestilling og vilkår finner du her:

Prisliste og leveransevilkår...

 

Tilbake til toppen

 
 

 

 

3. Prisliste og leveransevilkår

  

Vennligst les vilkårene nøye.

Kontakt Interlope for pristilbud.

 

Leveranse- og kjøpsvilkår Dometic vinskap


Bestilling:

Send bestilling per epost til Interlope, se kontaktinformasjon.

Husk å oppgi leveringsadresse med kontaktperson og telefonnummer som kontaktperson kan nås på, samt fakturaadresse og ansvarlig bestiller.

 
Transport:

Vinskapene utleveres ex works fra Dometics sentrallager. For leveranser til hele landet beregnes faktiske fraktkostnader. Transportert  med stor lastebil. Levert på dør i gateplan. Transportforsikring er inkludert.Forsikringen gjelder til transportør avleverer skapet eller til forpakningen blir fjernet, avhengig av hva som kommer først.


Innbæring:
Interlope kan formidle inn-/opp-/nedbæring av vinskap utover leveranse på dør i gateplan. HMS-reglementet krever i så fall minst to mann på bilen. Kostnad kr 650,- inkl mva vil i så fall tilkomme. Kunden må oppgi eventuelt ønske om inn-/opp-/nedbæring ifm bestilling og bør deretter påminne transportør om dette når transportør tar kontakt før levering. Alternativt anbefaler vi å bruke en sekketralle og en medhjelper. Skapene er tunge (ca 100 kg).

 
Installasjon:

Kunden er selv ansvarlig for installasjon av vinskapet.

Det gjøres oppmerksom på at mangler ikke kan påberopes som en følge av at brukermanual ikke er fulgt.

Det henvises spesielt til retningslinjer for installasjon av vinskapet herunder krav til lufting.

Hvis ikke gulvet er plant, må skapet vatres opp når det settes på plass.

Skapet bør stå i ro 2-3 timer før igangsettelse.

 
Leveringstid:

Leveringstiden for vinskap er normalt ca. 2 uker på østlandsområdet. Noe lenger tid i Norge forøvrig. Avvik kan forekomme og det tas forbehold om at enkelte modeller kan være utsolgt.

 

 
Pant:

Interlope har salgspant i de leverte varer inntil hele kjøpesum herunder transportkostnader, eventuelt med tillegg av renter og omkostninger er betalt, jfr. Pantelovens §§ 3-14 og 3-22.

 


 

Tilbake til toppen.